Pagina de pornire

duminică, 25 aprilie 2010

Traby Trip - Mamaia 2010

    Suna cel putin ciudat?? Ei bine, ciudat sau nu.. este adevarat. De cateva zile incoace, de la marea veste si totodata frumoasa invitatie a unui domn mai special.. ne pregatim cu mic-cu mare pentru grozavul eveniment care va avea loc in acest an, de 1 Mai.. la Mamaia. Si cum n-am vrut sa trec prin viata fara sa ma laud si eu ca "de 1 mai am fost la mare", m-am decis sa combin utilul cu placutul si sa impusc doi curcani deodata - a se nota ca mie nu-mi sunt dragi curcanii :)  Asa ca  iata-ma cu decizia luata si cu un mic efort "financiar" in curand o tai la drum.. pe directia Mamaia!!
    Si ca sa nu va las prea in ceatza.. agitatia, bucuria si pregatirile sunt direct legate de Marele Eveniment Automobilistic din Statiunea Mamaia, la care alaturi de alti pasionati ai autoturismelor vechi si noi, tunate sau restaurate.. suntem invitati si noi, cei din Traby Club Romania, pentru a ne mandri cu ce avem noi mai frumos: trabantzelele noastre dragi. Asa ca verzi sau rosii, mov sau desenate, decapotabile sau nu, inflacarate suportere sau doar masinutze de zi cu zi.. ele.. ca si noi.. sunt gata de drum.. si mai ales sunt dornice sa arate lumii ca exista si vor exista si in continuare.
    Insa lasand ars poetica la o parte, entuziasmul se simte in fiecare bujie si in fiecare piston.. deci pentru aceia dintre voi care vor sa ne cunoasca mai bine.. sau doar vor sa ne revada, suntem de gasit pe data de 1 Mai, in Mamaia, pe bulivard, alaturi de alte "surate" de-ale noastre. 
    Insa pana atunci, ne apucam sa ne lustruim "bijuteriile" pentru ca azi-maine bagam in viteza si o luam incet la drum. Asa ca, sa ne vedem sanatosi pe traseu.. sau pe plaja, la mare la soare.. sau cine stie?? poate chiar si la TV.. Pentru ca dehhhh.. cica e mare organizare cu "ieseala" asta :))

    Numaratoarea inversa a inceput.. tic-tac, tic-tac..

    Carmenu,
    Blogger-itza de 1 Mai. 

Ps: pentru detalii, mai multe pe
http://traby.ro/forum/index.php/topic,967.0.html

Un comentariu:

  1. Detalii si imagini de la Traby Trip - Mamaia 2010 puteti vedea urmand link-ul urmator :)
    Enjoy!

    http://traby.ro/forum/index.php/topic,973.0.html

    RăspundețiȘtergere

Turisti pentru Romania

Doi ochi si un aparat foto