Pagina de pornire

duminică, 18 aprilie 2010

Urari de zi de nastere..

    Incet se apropie o noua aniversare. O noua "primavara" in plus.. la celelalte. Un nou motiv de deprimare.. sau evitare a "sincerelor felicitari" si urari de bine. Un nou motiv pentru "marea ieseala". Si spre marea mea fericire.. un nou an, fara nici un fir alb.
    Spre deosebire de anii anteriori.. nu ma ia deprimarea. Desi, ar trebui. Avand in vedere ca se mai inscrie un "rid" pe lista celorlalte 27. Dar inca nimic.. poate mai incolo. Sau poate nu. Desi, cred ca si anul acesta voi incerca sa evit cu "brio" urarile de bine, sanatate si.. alte sincere felicitari. Pentru ca pana la urma de ce? De ce sa primesti felicitari? Pentru ce? Pentru ca inaintezi in varsta? Nope. Nu cred ca e cazul. Pentru ca ai rezistat victorios sa apuci si varsta asta? Nu cred ca e un motiv de sarbatoare.. Pentru ca lumea zice ca-i esti draga si vrea sa-ti fie alaturi in acest fericit moment? Hmm.. poate. Desi rar atata sinceritate.. mai degraba un motiv de complezenta.  
    Asa ca, atunci pentru ce? Cred ca mai degraba s-ar merita felicitari calde pentru ceea ce nu am facut... si urari de bine pentru ceea ce imi doresc si sper din suflet sa fac in continuare. Strangeri de mana pentru ceea ce sunt, pentru cine am devenit (desi aici se putea si mai bine.. mereu este loc de mai bine).. si de ce nu.. incurajari pentru ce va fi sa fie mai departe.
    Pentru ca pana la urma, un an in plus.. nu e nici motiv de sarbatoare (in ziua de azi) si nici motiv de necaz si "suferinta". E doar un an in plus. Care conteaza pentru ai nostrii parinti, poate mai mult decat pentru noi. Pentru ca ei au un motiv sa se bucure de "rodul" lor, ajus la o anumita maturitate sau nu :).. si poate si pentru noi... in masura in care pana la varsta in cauza, am reusit sa nu fim doar simplii trecatori prin viata.

    Asa ca, prin urmare.. motiv sau nu de sarbatoare, felicitari sincere sau doar urari "impachetate" frumos.. ziua de nastere vine si trece.. la fel ca si in anii anteriori. Si la fel ca si de acu inainte..

    Deci... noi sa fim sanatosi. Ca restul se ajusteaza din mers..

    Carmenu,
    Blogger-itza in curs de aniversare.

Un comentariu:

  1. Si iata ca trecu si mult prea fericitul moment :) Asa ca doresc sa adresez multumiri celor care de ziua mea m-au dus la mare, celor care m-au sunat sa imi ureze numai de bine, celor care mi-au cantat La Multi Ani la un pahar de bere, celor care mi-au aprins lumanarile pe tort, celor care m-au tras de urechi, celor care m-au cadorisit, etc.
    Practic, MULTUMESC tuturor celor care nu au uitat.. indiferent ce :)

    RăspundețiȘtergere

Turisti pentru Romania

Doi ochi si un aparat foto