Pagina de pornire

vineri, 16 aprilie 2010

Intalnirea Trabantistilor Sebes - Jud. Alba, 09 -11 Aprilie 2010 – Editia I

   Pentru cei care nu stiu - desi am tot facut lobby pe unde am apucat - a avut loc prima intalnire a trabantistilor.. din Ardeal. As fi spus cu cea mai mare placere ca a fost si prima intalnire din acest an, insa ne-au luat-o inainte Clubul Trabantistelor din Bucuresti, din pacate.. sau fericire - pentru ca pana la urma nu e nici o competitie intre noi, din contra.. imi place sa cred ca toti formam o mare si frumoasa familie. :)
    Insa sa revin la idee.. a avut loc prima intalnire a trabantistilor .. din Ardeal.. si mai precis de pe valea Sebesului (ca mai e una, tot a trabantistilor din Ardeal.. dar mai de pe la Cluj,, tuma’ din inima Ardealului, cum se zice), intalnire care pentru prima ei editie a reusit sa adune, nu mai mult, nu mai putin de 14 masinute, venite de pe tot cuprinsul tarii.
    Poate ca numarul acesta nu spune nimic multora dintre voi, insa pentru noi, o comunitate mai mult sau mai putin numeroasa, dar plina de adevarati iubitori ai micilor bijuterii, numarul nu conteaza.. ci mai degraba conteaza dorinta de a fi prezenti, la aceasta prima editie, indiferent de timp, distanta sau alte impedimente.. Si mai ales dorinta de a fi alaturi de cei care si-au dedicat timp, nervi si altecele “financiare”, pentru a pune bazele unei noi traditii in sirul lung de intalniri anuale. Si desi sunt tentata sa mentionez doi participanti care s-au remarcat in mod special prin distanta mare parcursa pana la intalnire (din Vaslui si Galati), nu pot sa uit si restul lumii, care indiferent de ce.. s-au urcat in masina si au venit.
    Poate desi nu atat de reusita - desi fie vorba intre noi, nu am auzit pe nimeni plangandu-se (din contra) - mica noastra premiera a fost foarte bine primita de catre toti participantii. Si in ciuda timpului, putintel mai capricios.. lucrurile s-au desfasurat “conform programului”.. cu o slana prajita si o ceapa coapta’n jar.. langa care am strecurat si cate un paharel de tzuica de Oas.. spre deliciul primilor sositi, urmata apoi a doua zi de parada din centru orasului Sebes, mai apoi micile competitii.. chit ca mai putine, dar totusi hazlii, continuate cu momentul tortului (bucuria copiilor) si paharelul de sampanie, cu festivitatea de acordare a diplomelor (zic eu hazlii) si cu un mic preview al editiei de vineri seara a emisiunii “dansez pentru tine” realizat de unii dintre colegi nostrii (mai mari si mai mici).. pentru ca finalul sa fie incununat de hora din jurul focului de tabara.
    Deci nimic iesit din comun, insa totusi minunat pentru cei prezenti. Si o bucurie minima pentru organizatori. Spun minima, deoarece merg pe ideea ca din fiecare lucru se poate invata cate ceva.. si prin urmare noi ne-am luat notite si ne vom face "temele" cum trebuie .. pentru ca pe viitor sa facem lucrurile “mai bine”.. iar astfel suntem increzatori ca editia a II-a va fi mai reusita.. a treia si mai si.. ca sa nu zic de ce vom face peste 4 ani :) Ca dehh.. pana la urma nimeni nu s-a nascut bun organizator :) 
    Asadar, inchei si spun.. “iata ca fu si trecu si aceasta prima editie a Intalnirii Trabantistilor de pe Valea Sebesului” de unde lumea a plecat multumita si noi cu sufletul impacat ca nu ne-am facut de “pomina” :) Glumesc. Sau nu. Sau da.. :) Oricum, indiferent de rezultat, meritul si multumirile revin atat organizatorilor (si aici mentionez pe Gusteru, Mircea & sotia, d-nul Victor si.. subsemnata) cat si participantilor.. pentru ca fara ei - fara toti deopotriva - aceasta editie nu ar fi avut loc.

    Prin urmare.. veni, vidi.. relatatus!

Carmenu,
Blogger-itza cu Trabant.

PS: pentru imagini, detalii, reactii pro si/sau contra.. va invit pe site-ul nostru www.traby.ro/forum

Un comentariu:

Turisti pentru Romania

Doi ochi si un aparat foto