Pagina de pornire

duminică, 8 august 2010

Traby Trip Lacul Reci - 2010

    Totul a inceput cu discutia pe tema banilor.. de ce atat? pentru ce? e criza... suntem studenti, suntem someri, avem bani, dar totusi.. e mult.. Iar raspunsurile au venit, nu tocmai pe masura.. sau poate dupa "masura" organizatorilor: avem multe surprize, va dam gulyas,  paine cu ceapa si slanina, premii, locatia costa.. si cea mai tare "prezenta nu este obligatorie, taxa da!" (ca sa citez un alt mare clasic, inca in viata).
    Si iata ca.. cu chiu cu vai, am facut efortul si.. am platit taxa, onorandu-i cu prezenta pe cei implicati in organizare. Mare greseala.. Conform banuielilor initiale.. jaf la drumul mare.. adica ceva mai rau decat pe vremurile Haiducului X. Sau, poate exagerez cand spun jaf.. ca pana la urma, ne-am dus de bunavoie si nesiliti de nimeni. Sa zicem ca a fost ceva in genul "masurile lui Boc-Poc pentru a iesi din criza". 
    Dar cum am spus, iata ca ne-am dus.. doar e cea mai mare intalnire din an. E o intalnire cu "traditie" cum o lauda unii.. organizata de oameni cu "atata experienta".. adauga altii.. Insa rezultatele nu au reflectat nici una, nici alta. Pentru ca surprize au fost.. multe.. si neplacute. Insa cred ca a fost oarecum de asteptat, la cata reclama s-a facut initial. Concursuri putine, unele la fel ca cele de anul trecut, apoi ca si premii.. tricourile - tot de anul trecut (ca deh.. criza e pe banii nostrii), gulyas-ul... nefiert (cine nu crede, sa mai intrebe printre participantii care a doua zi stateau la coada la "grupul social"). Ciocolata pentru copii... parte din sponsorizari la fata locurlui. E 4 ron domnilor.. o nenorocita de ciocolata.. sa dai la nici 20 de copii doar cate o bucatica? Si sa mai ceri sponsorizare / donatie de la alti participanti pe motiv ca nu-ti ajunge.. sau pentru ca nu ai bani?? Sunt copii, pentru numele Domnului... Asta chiar a fost culmea... Iar parada? Sec.. un drum de 26 km dus+26 km intors.. pentru a face un tur de centru... intr-un oras practic fantoma.. pentru ca apoi sa fii inghesuit intr-o curte interioara.. fara a lasa posibilitatea eventualilor curiosi sa admire cochetele masinute.. nu e ideea mea de parada. Noroc cu cele doua muzee vizitate.. cel de la Cernatul de Sus si cel al papusilor din Tg. Secuiesc.. care ne-au mai domolit dezamagirea.
    De fapt nimic nu a fost cum ne-am imaginat. TOTUL ne-a intrecut asteptarile. Inalta traditie a Traby Trip-ului de la Brasov.. se incheie aici, pentru o parte dintre noi. Indelunga "experienta" a organizatorului in fraierit omul.. ia sfarsit. Sau poate continua.. cu altii care isi permit.. dar nu cu noi, in mod sigur.
    Asa ca revin la inceputul povestii... cand totul a pornit cu problema banilor.. Si pentru ce, domnule organizator?! Tzuica a fost din sponsorizare.. taxa de cort la Lacul Reci nu s-a platit (conform a ceea ce ati declarat pe forumul www.traby.ro). Mancarea, sa ma ierte Domnul.. nu costa atat.. mai ales ca si aceea a fost in parte sponsorizata. Tricourile de anul trecut ca si premii? Deci nu intra nici ele la cheltuiala de anul acesta..  mai ales ca dupa "premiere".. cele 3 ramase au fost impartite si "gratis". O diploma de masina + un dogtag de persoana.. nu te costa atat.. spun din proprie experienta.. Iar sticker-ul de masina - pacat ca nu am lupa in casa ca sa vad unde l-am lipit. 
    Deci.. nici cum nu-mi iese la socoteala.. Nu gasesc justificarea taxei.. Sau poate o gasesc la dumneavoastra in buzunar! Asta da!

    Dar pentru ca am tendinta de a fi "partinitoare" in problema in cauza.. va invit sa cititi / vedeti detalii pe forumul nostru http://traby.ro/forum/index.php/topic,1208.0.html

Adios,

Carmenu,
Blogger-itza suparata pe pupincuristi, catzei si stapani de catzei! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Turisti pentru Romania

Doi ochi si un aparat foto