Pagina de pornire

vineri, 2 iulie 2010

Vine vara.. bine-mi pare. In concediu plec la..?!

    Normal titlul rima cu "mare". Insa avand in vedere ca anul trecut.. si chiar si anul acesta am cam acoperit acest sector, cred ca vom reveni la peregrinarile noastre, hai-hui, prin tara.
    Si cum mereu problema se pune la fel.. adica unde sa mergem in concediu?!.. iaca ne asezam IAR cu harta-n fata, in acelasi loc, ca-n fiecare an, cu aceeasi oameni alaturi, aceeasi halba de bere... sa discutam despre acelasi concediu, in aceeasi tara. Cam multi de "aceeasi" nu?
    Cu chiu, cu vai.. ne punem putin mintile si fruntile la contributie.. si incepem sa trasam usor, in linii mari, viitorul traseu al nostru si a lui Toderutz prin lumea larga.. :) Si ca de obicei, eu sunt omul cu initiativa.. poate pentru ca la mine curiozitatea e mare..si dorinta e mai crancena sa merg, sa cunosc, sa vad, sa stiu.. si sa pozez :)
    Si cum aproape ca-mi cunosc tara ca-n palma.. gasesc cu greu destinatii noi.. cu care sa-mi delectez ochii si sufletul.
    Dar totusi iaca imi aduc aminte de o zona anume unde nu am mai fost si pe care de mic copil fiind mi-am dorit foarte mult sa o vizitez.. Si anume Pasul Tihuta si Vatra Dornei :) Si ca sa aberez mai mult pe subiect, extind zona de "vizitare" la Maramures, mai precis Sangeorz-Bai cu faimoasa Cascada a Cailor, Borsa... si apoi Viseu.. pentru arhicunoscutul traseu al Mocanitei. Si desi nu ai zice ca sunt din zona, de loc... tin sa mentionez ca nu am reusit sa vad Maramuresul pe indelete. Asa ca.. acu e momentul.
    Bunnnn... dar iata ca incet tre sa coboram din Nordul tarii si in drum spre Brasov,,, ne decidem sa mai oprim pe ici, pe colo, pe la cate un obiectiv turistic... Insa nu voi spune care, deoarece nu ar mai avea nici un farmec povestile de dupa :)
    Pe la mijlocul concediului.. ne trezin direct la Brasov.. la super mega intalnire a trabantistilor.."cea mai mare din an"...sau cea mai mare ca si taxa..cum imi place mie sa zic.. insa detalii despre asta puteti gasi in insemnarile mele de mai jos.
    Iar acu vine marea intrebare... incotro de luni incolo? Ca doar mai am o saptamana de concediu..si bugetul incepe sa dea cu virgula..tara ca si trasee vizitabile si ne-cercetate incepe sa se termine.. si ideile se pierd in neant.
    Si aici ma simt nevoita sa cam inchei scurta mea epistola, ca sa las loc liber sugestiilor voastre.
    Asa ca, de aici incolo incotro?!

Carmenu,
bloggeritza cu sau fara idei de concediu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Turisti pentru Romania

Doi ochi si un aparat foto